måndag 16 juni 2008

SVERIGE-SPANIEN DRAG I STAN!

De här med fotboll e allvarliga saker... Inget man skojjar om!

De gäller att va i topp, ligga på topp och fram för allt känna hopp.. Vi va alla hoppfulla och förväntansfulla inför mötet. Stämningen va hög, tröjorna som solsken, flaskorna de grönskade och servicen hade häcken full.. Mmmm stämning.. Nu börjar de..


Bakslaget med mål på fel planhalva drog ner takten en hel del men sen när returen kom ökade känslan o vi drog igång allsången men grabbarna.. Vi sjöng o skålade, skojjade o låg i.. Nu skulle den in, billen, ölen, maten..


Några hann äta, imponerande... Men de måste varit gott då tomma tallrikar kom förbi utan rester.. Hade bra koll då ja först bara fann en plats vid dörren. Bra serveringspersonal som inte klaga då framkomligheten var något inskränkt. Men du i svarta tröjan, man blokerar inte en storbildstv under match gång. Fy.. Usch... Blev tvungen till sidbyte men hamna me schysta grabbarna och fick vara med och leka.. Tack för ståplatsen och de goda sällskapet:)


Snygga tjejjer i pausen.. Luften va hög av stämning så lite svalka va bara att rekomendera för alla glada..

Goa grabbar kramas bara på fest...

Otroligt nog fanns de andra som lyckades ha en egen fest mitt i våran fest.. Men man fyller ju bara 50 en gång.. Eller? Ja fyller bara 29 hela tiden.. Så skönt..
Grattis! Ni va alla snygga! Frächa men på ett annat vis:) Hoppas ni va klara men talen för vi på andra sidan höll hög volym o skrålade och vrålade...


Men så kom den, retur från fel håll.. Usch.. Bara sådär, utan att fråga först..I sista minuten, som när nån snor den sista platsen på tåget till Karlstad mitt framför näsan.. Besvikelse... Några grät, andra förlät.. Håll fanan högt Sverige... Kvällen har bara börjat..

Besvikelserna tog sig uttryck på flera sätt..


Men barnen viftade och log trots nedelaget.. Kom igen nu gubbar skrek dom.. Än finns de hopp!

Å hoppet kom åter!

De kommer fler matcher och fler öppningar för landslaget.. Vi har inte närmat oss slutet, dehär är bara början:) Så vi gladdes åt de som fanns kvar i glasen, köirrade och skålade, fortsatte och vrålade..

Sen fortsatte vi festen.. För snart kommer resten...

MvH Bertil

Inga kommentarer: