fredag 5 september 2008

BACKSTAGE!

Skepp o hoj! Norrtälje är en kuststad! Det finns en "bynightbåt" i Bosse o Bertils smak med spontan dans som största gungfaktor. Bosse kliver ombord på Norrtans populära restaurangbåt som under sommaren haft DJ på fördäck. I kajutan träffar han krögaren Sandra.

Backstage med Sandra

Sandra är en krögare och chef som månar om sin personal. Hon älskar oväder och tur är väl det då hon långa perioder arbetat på sjön bla som kockstewart. Nu slipper hon ovädrets stormar ute till havs eftersom hennes nuvarande båt ligger still i hamn. Sandra är utbildada kock och bartender och har i flera år arbetat som servitris. Hon har i stort sett arbetat med det mesta inom restaurangbranchen. I arbetet som krögare får hon användning för sina breda erfarenheter då hon får samordna alla delar i sin verksamhet. Det är just det helhetsarbetet som är det roliga tycker Sandra. Eftersom hon själv arbetat som anställd i många år har hon en stor förståelse för personalens situation. De har många personalmöten och hon vill att personalen ska vara delaktig i verksamheten.
Sandra känner sig lycklig när hon kommer till jobbet och ser att samarbetet mellan personalen fungerar och allt bara flyter bra.
Det som kan vara svårt med jobbet är att planera rätt med bla inköp och personal då verksamheten är så beroende av yttre faktorer som tex väder.
Bosse och Bertil som gillar väder bara det är bra väder tycker det är skönt med sjösjuksfriabåtar
och lovar att fortsätta gunga fett på Sandras båt även under oväder.

Sandras Helkväll
Förfest:
En toppenkväll börjar med tjejkompisar, dricka vin, äta snacks och göra sig i ordning tillsammans. bra musik är viktigt.
Varmfest:
Gå ut och äta gott sedan vidare till ett dansställe.
Efterfest:
Fyllekäk på hamburgerestaurang eller gatukök. Lyssna på musik hos en kompis i soffan. Efterfest på egen motorbåt är också kul

Bosses raka rör
Bosse:Tjat eller Dans?
Sandra: Dans.
B: Vin eller öl?
S: Vin.
B: Förätt eller efterrätt?
S: Förrätt.
B: Ös eller pös?
S: Ös.
B: Går du sist eller först från festen?
S: Sist.

Mvh Bosse

Inga kommentarer: