måndag 20 juli 2009

Utgångsfunderingar...

Ujujuj.. Ibland har man bara utgångar där man aldrig kommer dit man ska, gör en helvändning och hamnar på avvägar, hittar hem och blir överraskad.

Det började med hunger och mat framför tvn, vakna lagom sömndruken och kollar på klockan. Inser att man e gravt försenad och undrar om man får smita och bara fortsätta ligga kvar i den sköna soffan istället för att dricka sprit, röka och vara okristligt social??? Mmmm men nej plikten kallar... Telefonen ringer de e dax nu, vi väntar, vart e ru, när kommer du?? Kom hit.. Kom Hit! Ryck upp dig... Ok?
Sent satt vi med öl i handen, snackade, fnittrade, tjuvrökte.. Tiden rinner, försvinner och fyllan träder in.. Faan vet ni va klockan e egentligen! Upps! De e bara att ta taxi direkt... Vi ha just missat allt och får gå direkt mot kön och bländas av de starka strålkastarna.. Så börjar det, dansen, drinkarna och galet drag. Hopp hopp hopp! Faan va skönt.. Hoppa och studsa kan jag.. Skönt för hela kroppen.. Tänk va lite dunka dunka kan få fart på soffliggaren.. Alkoholen? Nää, inte, du skojar... Skön kombination måste man ju erkänna.
Så plötsligt e de bara slut! Allt blir ljust och fult och sticker i ögonen. Den där sköna känslan försvinner och man letar, funderar och spatserar.. Efter fest?? Efter fest?? Mmm.. Korv på Statoil. Fylle käk, konstiga typer och ingen taxi.. Men då klarnar det och räddningen infinner sig och skjussar en till tryggheten och den sköna sängen.. Man röker sista, kollar telefonen, borstar tänder, skiter i att ta av sminket, vill bara sängen, sängen, sängen, somnar.... Mmmm så tror man att det e över...
Helt plötsligt blir man väckt av en redlöst rund polare som stutsar omkring i fyllevilla utan kalsonger. Blir uppskakad, uppvaknad och antastad och tvingas var med på en egen efter fest långt senare än planerat..
Hade vi roligt?? Galet iaf... Konstigt i vissa fall.. Det blev inte som man tänkt sig men det betyder inte att de inte va skoj...
Party Pinglan 2

Inga kommentarer: