tisdag 2 december 2008

Fullt ös på stan!


Visst märks det när lönen dimper ner på kontot att spenderar byxorna åker på... Fullbokat på restaurangerna, trängsel i baren och rörelse på stan.. Hela stan livas upp, blir levande och rolig.. Julskyltningen hjälper till men mysfaktor, en upplyst gata i vintermörkret men pynt och glitter ger en känsla av glamour på stan, snön gjorde sitt men den har nu suckat farväl för sissta gången men vi hoppas väl på en ny storm innan jul.. Eller?? Ja vill!!
Det va inte bara jag som ville ha nostalgikänning, vi va massor, fullsatt och värsta kön.. Knappt så man kom in.. Bandet drog igång sent och tur va väl de för vi hade redan passerat tidsplanen och hamnat utanför protokollet.. Roligt det där med nostalgi för då kryper en massa annat folk ut ur vrårna.. Tipp tapp tipp tapp.. Som tomtar man inte sett på väldigt länge.. Det blir liksom mysigare och mindre stökigt när de e blandat, inte bara 20 plus utan 30 och 40 oxå. Mmmm... Vet inte vad man ska göra för att få upp tempot på invånarna.. Alla klagar över att det är så ungt folk på Mobergs men det är ju inte så konstigt då det bara e dom som går ut.. Klart man inte kan räkna med att det ska vara 30 plus när ingen i den åldern visar sig ute mer än ett par gånger om året... Mig gör det inte så mycket, vill man dansa så spelar inte åldern någon roll, snarare musiken.. Och ja e en dansälskare.. Ja va inte det från början men har verkligen fått upp tempot nu på äldre dar. Kan bero på att ja älskar techno/house inspireradt dunk med mycket bas så golvet gungar.. Blir inte så upplivad av slager och pop/rock men som tur e "är smaken som baken, delad.." Och skönt är väl de...
Om ja fick bestämma skulle jag vilja ha löning helg i den här stan varje helg, på onsdagar oxå.. hehehe... Puls! Kanske för mycket begärt av Norrtan... Eller vad säger ni:)
MVH Bertil

Inga kommentarer: