måndag 23 februari 2009

PREMIÄRKAVALKAD PÅ NATTCLUBBAR!

Helgen bjuder på sjukt många premiärer! Hur hade ni tänkt att vi ska hinna med?? Hahaha.. Vi lovar att sprida ut oss så mycket det går:) Ur kul med nya inputs som bara förgyller stadens vimmel.

CLUBB NOSTALGI!
Ett underbart initsiativ för alla dom som älskar vinylkvällarna. Gå med i clubben och njut av 70 & 80-talsmusik. Festen håller till i Hotell Roslagens gamla nattclubbslokaler, Ok. Lite av nostalgi bara det:) Det har knorrats lite om åldersgränsen men nichat är något jag gillar så varför inte. Är du typ 28, född senast 80, är det bara att kliva på tåget annars kan det bli problem när man väl hamnar framme vid vakterna.. Tillställningen bjuder på helkväll med middag & drinkar om så önskas. Tänk på att det bara är medlemmar och förköp som kommer in:) För mer info kontakta hotellet.. Inside rapport kommer efter helgen från vår nye rapportör..

SATURDAYCLUBB PIREN!
Utlovat nytt härligt drag men nya Dj:s som ger oss allt från Rnb, house, pop till rock. Har hört rycktas om bra priser i baren vilken passar för alla oss som älskar att lämna in sitt kort i baren samtidigt som man skriker. Ja bjuder! Vi hoppas på fullt ös fram till stängning.. Vi önskar även partybilder eller personlig rapport från någon galen besökare:)

Sist men inte minst för alla er som älskar Oskarsgalor och sånt.. Vi har vår egen lilla filmfestival här på Royal Bio i början på veckan. Flera lokala filmskapare som visar sina verk. Mån-0ns mellan 11.30-13.30 typ. Super billig entre: 10:- filmen... Det är bara o gå dit o stötta:)
Mvh Bertil

1 kommentar:

Anonym sa...

Var det någon där? Ingen jag känner.. Bra försök men Mobergs lixsom drar för alla e ju där