måndag 18 augusti 2008

BERTILS TANKAR & FUNDERINGAR!


SOMMAREN E KORT DET MESTA REGNAR BORT...
Vart tog alla partysugna människor vägen? Finns ni bara som minnen i sommarvärmens hetta eller är ni kvar där ute?
Mmmm.. Känns vemodigt konstigt. Hela veckan har varit en förberedelse för hösten.. Först kom högsommarvärmen och lurade in oss i den falska känslan av sommar på riktigt sen kom smällen med åska regn och drivis.. Drivis kan ske va lite överdrivet men det kändes att nu va de kört. Sommaren bara dog och med den det sprudlande turistlivet..
Har varit ute en del i veckan, gått på avslutningarna, sista onsdagsklubben, sista torsdagsklubben, sista på fören, sista bara.. Hela augusti är en avslutning på sommaren.. Men man ska inte deppa för vid avslut börjar alltid något nytt. Själv kan ja riktigt längta efter en mysig brasa, goda långa middagar med kaffe och avecc, efterrätt och förrätt. Hösten får mig att vilja gå in, varva ned, sitta still och bara njuta. Pratade runt en hel del med folket på krogarna och denna vecka är magisk. Studenterna drar till universiteten, sommargästerna till stan och turisterna till sina vardagsliv. Från en vecka till en annan dör staden och faller in i småstadserans gungande, vaggande lunk. Kan aldrig bestämma mig för om ja tycker att det är katasrofalt jobbigt eller underbart skönt med tempoväxlingen mellan sommarextas eller höstharmoni.. Mmm... Lite vemod finns det nog där men nu gäller det att ta vara på den underbara långa hösten som kommer och göra det bästa av det uteliv vi har..
Så sitt inte hemma och deppa, kom ut och mingla med alla vi andra som e kvar. Vi ska nog snoka upp varenda grej som händer, vart enda party som finns, vartenda band som spelar och vart enda ställe som har öppet..

MVH Bertil

Inga kommentarer: