måndag 25 augusti 2008

HÖST? REDAN! NÄÄÄ NJUT AV SOLSTRÅLARNA SÅ LÄNGE VI KAN!

Lustigt hur mycket årstiderna påverkar oss.. I helgen sken solen med några futtiga strålar och vips blir uteserveringarna fulla.. Det gäller att passa på, varje solchans kan vara den sista sommarkvällen.
Fredagen var väl ingen hit med tanke på regnet som envist återkommer.. Vi väntar på värmen! Vart är den? Den är hela tiden på gång säger vädergurun på tv men inte en skymt av skön värme.. Kände någon annan att det blivit förvirrande kallt på kvällarna? Jag hade föredragit vantar på vägen ner men man tror inte man kan behöva såna i augusti. Tur att det fanns värmande folkvimmel och infravärme.. Mmm himla tjat om värmen men jag saknar den..
Höst tiderna är i gång. Trädgårn stänger som vanligt, Båten kör ett tappert sista försök i veckan med bar i fören. Tur att G har sina ständiga bartider så man kan gå ut både mån, tis, ons, tor, fre hela veckan lång och ta sig en öl efter 22.00 på en torsdag. Ja gillar att gåut på vardagar.. Den tiden man bodde i den stora stan ni vet så älskade jag att gå ut på alternativa dagar. Man träffar annat folk då än på helgerna. Jag e för after work mitt i veckan. Önskade att fler kände lika dant så vi kan få upp lite stämning även på tisdagar:) Man måste ju inte dricka femton öl man kan ju bara ta två och umgås lite. Finns det något bättre än att käka lite, ta en lättöl, snacka om dagen och fundera på morgondagen. Norrtälje! Snälla dö inte efter kl sex.. Tomma gator, tysta kvarter. Inget liv, ingen rörelse.. Vi vill inte ha det så.. Nej passa på att njut av den sol som skiner för vi hinner vara inne hela vintern.. Än blir det inte mörkt kl tre...
MVH BertiL

Inga kommentarer: