tisdag 30 juni 2009

Festivaldax!


Berit vår sköna utsockneskorrespondens har beslutat sig för att gästa Arvika i helgen..

Ja ha så var det det där med biljetten!!!!
Med kort varsel och utan biljett ska har här rekogniserats i "biljett köpar djungeln". Började självklart på ticnet för att få fram orginalpriserna och ha något att gämföra med på blocket och tradera.. Fördelen med ticnet är att det är totalt safe och man stödjer huvudorganisationen till hundra procent. De har ju talats om problemet med att bolag köper upp biljetter och sen säljer dom på sidan av.. Tråkigt med tomma läktare för att sponsorer inte behagar fylla sina platser men på festival ska det nog inte va några problem...
Vill man göra klipp så är tradera att rekomendera, tidsbristen kan dock bli lite för krävande om man verkligen vill åka.. Att vänta på auktionen ska bli klar kan göra att man har otur och missar allt.. En annan sida är hur man ska få biljetterna man köpt. Posten fungerar ju om man har några dagar på sig men behöver man dom dan efter måste man få till en träff med säljaren. Kan kännas krångligt och lite osäkert. Ska man lita på folk eller inte??? Svårt moraliskt dilemma:) På tradera finns vissa garantier men tjafs vid tidsbrist e inte roligt..
Så vi gick vidare till närliggande företag som biljettNu.se & biljettshop.se och kom åt billigare biljetter än ticnet men med större garanti än tradera. För kort varsel mailas biljetter och kan skrivas ut direkt.. Tryggt och skönt men något dyrare..

Resultat:
Ticnet: 1300kr inkl avg
Tradera: från 600kr i utg. bud
Blocket: från 700kr och uppåt
Biljettshop: 995 inkl avg.

Kramar Berit

Äkta festivalstämning!!!


Inga kommentarer: