måndag 22 juni 2009

Lidö by Båt..

Fotto Maria Leveren....
Mmmm.. Vi låg där på en Klippa.. Grilla fett och myste i solnedgången, förundrad över skärgårdens stillhet och lugn. Finns det någe vackrare, finns de någe härligare. Solstänk och glittrande hav, tångruskor och segelbåtar...
När solen sakta börja försvinna bakom Tjockö ruska vi liv i partysjälen och drog några kalla innan motorn starta och båten drog ut på den böljande blå.. En sväng om på Fejan med kort mellanlandning visade lugn och sansad stämning och något huttrande men glada kroggäster.. Vi pressa gasen i botten, tog oss över fjärn med Ålandshav runt knuten för att se oss om på Lidö brygga.. Passera krogen, såg lite lagom mingel på uteserveringen, tänkte här va lugnt, runda udden och träffades av festivalpulsens pumpande toner, myllrande folkhorder i solskenet, glassande båtfanaster med drickbart i västen. Hamnen va full... Full på alla vis, gungande, hoppande, pulserande, plaskande full, som full rulle. Fullt bara, på stranden, på campimgen, i backen, fullt upp, fullt ut med galen partystämning... Alla var där, alla hade hittat dit..
Tänkte.. Det här syndromet har jag känt förrut.. Ett minne från storstadens jetsets.. Kanske som samma med de ökända brattsen som byter Stureplan till Båstad, Visby och Riverian. Kanske finns det lite brattskänsla i bland NT-krogfolk, kanske borde vi dra vidare, poppa upp stämningen i Rimbo, dra förbi Älmsta och avsluta med strandparty i Grisslehamn?? Ja ja e på... Säg till när vi ska börja.. Bara ja slipper "backslicklooken" så går allt annat bra. Ja älskar ju briller:)
Mvh Bertil
Fotto Lisa-Matilda Pettersson





Party Bildernas mecka!!! Finns fler på facebook...

Inga kommentarer: